Raaka-aineet:
1 pkt lehtitaikinalevyjä
3 kpl kananmunia
1 dl riisiä
suolaa
Ohjeet:
Keitä 2 kananmunaa kypsäksi ja
1 dl riisiä keitetään.
Hienonna keitetyt kananmunat haarukalla ja laita kypsän riisin
sekaan ja sekoita kunnolla sekaisin.
Lisää oman maun mukaan suolaa.
Leikkaa lehtitaikinalevyt puoliksi, jotta
niistä tulee neliöitä.
Laita n. 1 rkl munariisi seosta jokaiselle neliölle
ja taivuta levyneliö niin, että
siitä tulee kolmio ja painele reunat hyvin
kiinni, etteivät aukea paistettaessa.
Riko jäljelle jäänyt kananmuna ja voitele
pasteijat ennen uuniin laittoa.
Paista uunissa 225 asteessa n. 20 minuuttia
että saavat kauniin ruskehtavan pinnan.